CAZAL brillen en zonnebrillen: extravagant design voor mensen met lef

 

Met de woorden “The biggest crime in life is to look average” bewijst CAZAL Eyewear rechtsaf te slaan, waar de menigte voor links kiest. Het is niet voor niets dat grote namen uit de hiphopwereld zijn gespot met een bril of zonnebril van het iconische merk. Onder andere Rihanna en Jay-Z, die bekend staan om hun eigenzinnige uitstraling, omarmen het label. Wij van Kaasschieter Brillen snappen waarom. Dit seizoen ligt er namelijk weer extravagante CAZAL Eyewear in onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel die allesbehalve mainstream te noemen is. 

Opvallende monturen van hoge kwaliteit


Bij CAZAL hoeft u niet bang te zijn dat uw bril of zonnebril slechts één seizoen meegaat. De opvallende designs zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals puur titanium en verguld materiaal. Wist u ook dat een CAZAL bril zo'n zeventig processen ondergaat, die voortdurend worden gecontroleerd door topexperts?

Het iconische werk van Cari Zalloni


Cari Zalloni, het creatieve brein achter CAZAL, omschreef de monturen als een combinatie van ‘timeless coolness’ en ‘inimitable details’. Dat wil zeggen dat het label zich afzet van het ‘mainstream denken’ en ons elk seizoen weer verrast met brillen en zonnebrillen die de unieke persoonlijkheid van de drager maximaal accentueren. Deze stempel weet het merk, ondanks het overlijden van Zalloni, tot op de dag van vandaag nog steeds perfect door te voeren in haar collecties.

Een exclusieve urban look met CAZAL zonnebrillen

CAZAL Eyewear zou CAZAL Eyewear niet zijn als ze ook dit seizoen weer uitpakken met trendsettende monturen. Zo zien we veel luxueuze, gouden details voorbij komen en kenmerken de designs zich door een exclusieve urban uitstraling. De high-end designs komen voort uit een ‘gedetailleerd oog voor trends die de kracht in zich hebben om te overleven’, aldus CAZAL. Een geslaagde missie wat ons betreft. De zonnebrillen zijn stuk voor stuk one of a kind en daarmee onmisbaar voor de dames en heren die houden van een luxueus en uniek voorkomen.

CAZAL brillen op sterkte

U kunt bij CAZAL ook terecht voor uw bril op sterkte. Net als de zonnebrillen zijn deze monturen opvallend, stoer, luxueus en zeer zeker niet geschikt voor grijze muizen. Van randloos tot opvallend geaccentueerde designs: u vindt het er allemaal. Bent u er klaar voor om uw look te verrijken met een randje glamour? CAZAL has got your back, elke dag weer. Voor welke CAZAL Eyewear bril u ook gaat, u weet in ieder geval zeker dat u zelfverzekerd en met stijl voor de dag komt.

Stap gerust eens binnen bij onze winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. Wij van Kaasschieter Brillen helpen u heel graag verder in uw zoektocht naar de perfecte CAZAL bril of zonnebril.