Brillen van William Morris London: The Gold Collection

 

Bent u op zoek naar een nieuwe, betaalbare bril die goed past bij uw verschillende outfits? Lees dan gauw verder over de nieuwe brillencollectie van het merk William Morris London. Met The Gold Collection lanceert het merk een nieuwe lijn van luxe brillen, waar u zeker mee gezien wilt worden.

Luxe brillen van hoogwaardig materiaal

De brillen van de nieuwe brillencollectie The Gold Collection van William Morris London hebben een luxe uitstraling en zijn ‘high-end’. Dit komt onder andere omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Waaronder één van de dunste en lichtste soorten acetaat die er bestaat. Dit materiaal wordt op een speciale en andere manier gemaakt dan het gewone acetaat. De monturen zijn hierdoor dun maar toch sterk, waardoor ze een lange tijd meegaan.

Betaalbare brillen met een retro-look

De brillen variëren in kleur en vorm en zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Om ervoor te zorgen dat u er modieus en stijlvol bijloopt met een bril uit The Gold Collection op uw neus, is gekozen voor retro-geïnspireerde vormen met moderne elementen. De monturen zijn zowel rond als vierkant en makkelijk met uw outfit te combineren. Brillen uit deze collectie zijn hierdoor een accessoire dat de finishing touch van uw (vintage)look kan zijn. Bovendien zijn de brillen scherp geprijsd. Een luxe bril dragen is hierdoor voor iedereen mogelijk.

Dus, zoekt u een sterke, betaalbare bril? Kijk dan of de brillen uit The Gold Collection van William Morris London iets voor u zijn en kom langs in onze winkel.