Brillen printen? Götti Dimension doet het!

Het Zweedse merk Götti wil met de Dimension brillencollectie diversiteit omarmen en stadse, kunstzinnige, architectonische, modieuze en natuurlijke invloeden in elkaar laten overlopen. Dit heeft als eindresultaat een eigentijdse ‘street style’ uitstraling. Wat de brillen met name bijzonder maakt, is dat de brillen in de collectie 3D-geprint zijn, één van de meest interessante huidige ontwikkelingen.

3D-printen biedt nieuwe mogelijkheden: hiermee is het mogelijk om nieuwe structuren te realiseren, wat nieuwe visuele en voelbare effecten op het oppervlak van het materiaal oplevert. Deze wisselwerking op de oppervlakte geeft een gevoel van diepte in matte tinten. Een fijn kunststofpoeder (polyamide) wordt gesmolten met behulp van een precieze laser die laag voor laag opbouwt. Het kunststof zorgt ervoor dat de bril ongevoelig is voor beschadigingen en buigzaam blijft, en door de productietechniek worden de brillen flexibel en licht! De kleuren van het montuur worden verweven door het materiaal heen en daarom blijft de bril altijd mooi. Tot slot wordt de bril gezandstraald om een egaal montuur te realiseren, dit omlijst het gezicht op een zachte manier. Er zijn 24 modellen verkrijgbaar in natuurlijke kleuren.

Kom ook eens een van de 4 Dimension modellen opzetten bij Kaasschieter Brillen! U kunt kiezen uit ‘CUTTY’, ‘RINY’, ‘UKKIE’ en ‘ULRICH’. De koffie staat voor u klaar in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel. Tot snel!

Brillen printen? Götti Dimension doet het!