Blink uit met de brillen van Bellinger

 

Indruk maken door een echt statement neer te zetten? Zet een Bellinger bril op en klaar bent u. Ook met de nieuwe collectie overtreft het merk zich opnieuw door unieke kleuren en printjes op de monturen in combinatie met de mooiste materialen. Klaar voor deze prachtige nieuwkomers? Breng een bezoek aan Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel en laat u verassen!

Elke Bellinger bril een unieke eyecatcher

De nieuwe collectie van Bellinger is een verrijking van de bestaande LESS collecties. Verfijnde, ronde monturen laten uw gezicht mooi naar voren komen. De verschillende unieke printjes op zowel de brillenpootjes als de rest van het montuur zorgen voor een extra twist die u nog meer laat uitblinken. Een egale kleur of juist een gedurfde combinatie van kleuren uit de Acetate collectie, stuk voor stuk zijn deze brillen echte winnaars.

Perfect zittende brillen met een fijne pasvorm

Comfort is een van de belangrijkste aspecten van een fijne bril en staat dan ook hoog in het vaandel bij de Bellinger brillen. Door het gebruik van zeer lichte materialen zult u bijna niet merken dat u een bril draagt. In tegenstelling tot de mensen om u heen, die de bril zullen zien als echt fashion item waarmee u elke outfit compleet maakt!

Nieuwsgierig geworden en zelf de collectie bekijken? De unieke monturen van Bellinger liggen voor u klaar bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.