Blackfin brillen en zonnebrillen: ongekende kwaliteit als statement

 

De Italiaanse Blackfin brillen en zonnebrillen kenmerken zich door een minimalistisch, strak design mét een vleugje Japans titanium van ongekende, hoge kwaliteit. Eén van de prachtige exemplaren is absoluut een waardevolle aanvulling op elke outfit. Bovendien zijn de Blackfin monturen ontworpen voor mannen en vrouwen die volop in het leven staan, weten wat ze willen én dat uitdragen. Komt u ze binnenkort passen bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel?

Compleet jezelf zijn met een Blackfin bril of zonnebril

Het credo van Blackfin “wees compleet jezelf” matcht perfect met de mooie brillencollectie. Hiermee laat u zien dat u ergens in gelooft en niet bang bent om dat uit te stralen. Zo geeft het subtiele design een zeer eigentijdse knipoog naar vintage en retro aspecten. Ook geven het Italiaanse vakmanschap, het Japanse titanium en de opvallende, edgy vormen uw look net een beetje extra cachet.

Brillen en zonnebrillen waarmee u een statement maakt

Met een bril en/of zonnebril van Blackfin maakt u ongetwijfeld een statement. Het merk zet op speelse, geraffineerde wijze het lichtgewichte titanium om in unieke, soms meerkleurige monturen. De zeer flexibele oorsteunen geven de brillen vervolgens een heerlijk draagcomfort mee. Bovendien is ieder montuur biologisch, hypo-allergeen én nikkelvrij.

Bent u iemand die precies doet wat u zelf wilt en zoekt u een oogstrelende accessoire die perfect past bij iedere outfit? Dan is een Blackfin bril en/of zonnebril echt iets voor u! De opticien van Kaasschieter Brillen nodigt u van harte uit om (zonne)brillen te komen passen in de winkel in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel.