Andy Wolf brillen voor optimaal draagcomfort

Andy Wolf brillen worden met de hand gemaakt en daarmee garanderen zij hoogwaardige kwaliteit en vakkundigheid. Er wordt veel aandacht besteed aan pasvorm en een optimaal draagcomfort: als brillendrager ziet u en voelt u dit!

Andy Wolf brillencollecties Soul, Love en White Heat


Andy Wolf bestaat uit drie brillencollecties: Soul, Love en White Heat. De Soul brillencollectie richt zich vooral op klassieke en subtiele vormen. Deze collectie is gericht op kleur. Voor de modellen met smalle frames van hoogwaardig acetaat worden modekleuren op de voet gevolgd. De Love brillencollectie is een avantgardelijn, waarbij de ontwerpers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Deze collectie staat voor vernieuwing en gedurfdheid. Last but not least zijn de White Heat brillen, voor mensen die houden van simpel: een combinatie van metaal en acetaat zorgt voor minimalistische vormen. Met deze drie ruime brillenlijnen is er voor elke brillenliefhebber hét perfecte montuur!

Oostenrijkse precisie bij iedere Andy Wolf bril

Andy Wolf brillen is een jong en hip merk dat sinds 2006 bestaat. Alle monturen worden van begin tot eind gemaakt in Oostenrijk. Om een Andy Wolf bril tot detail af te maken, worden er ruim 90 verschillende productiestappen gemaakt. Dit betekent uiterste precisie en uitstekende kwaliteit!

Andy Wolf heeft een zeer uitgebreid assortiment en ook unisex monturen! De kleuren van de monturen zijn er van felrood tot helderblauw en de modellen van strak en modern tot begin jaren ’50: voor ieder wat wils!

Wilt u weten of uw perfecte bril er tussen staat? Kom dan even langs bij Kaasschieter Brillen om de monturen te bekijken en te proberen natuurlijk!

Andy Wolf brillen voor optimaal draagcomfort