Altijd trendy met de brillen uit de metaalcollectie van Joshi Eyewear

Joshi Eyewear zijn blitse en betaalbare brillen, gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Ieder jaar ontwikkelt en produceert het merk een nieuwe en eigentijdse brillenlijn: de brillen zijn dus altijd actueel en modieus. Met keuze uit zo’n 50 trendy modellen in 3 tot 10 smaakvolle kleuren per collectie grijpt u zeker niet mis (en door het fijne prijskaartje kunt u zonder schuldgevoel een mooie bril voor verschillende gelegenheden aanschaffen…).

De metalen brillencollectie

De designers van Joshi Eyewear zijn dol op metaal! Het materiaal heeft eindeloze mogelijkheden qua vorm en het kleurenspectrum is nagenoeg oneindig. Alle monturen uit de metaalcollectie worden voorzien van Zwitserse lakken. Dit is een bijzonder sterke coating die elk montuur een sprankelende, diepe kleur geeft. Door het gebruik van ‘ion plating’, een coating die oorspronkelijk gebruikt werd in de juweliersbranche vanwege haar slijt- en krasvaste eigenschappen, maakt Joshi Eyewear de brillen ook nog eens bijzonder duurzaam.

Huidige trends versus metaal

Wat zien we van de huidige trends terug in deze metalencollectie? Bijvoorbeeld de bril met dubbele brug! Nog vrij nieuw, maar het model wordt massaal omarmd. De dubbele brug is dan ook terug te vinden in de metaalcollectie in oversized en ronde retro vormen. Het metaal in de collectie is fijner en dunner, en bij sommige monturen zijn de randen vakkundig bewerkt. Andere opvallende details zijn het gebruik van verfijnde nose pads en end tips van metaal. Trendy kleuren zijn tinten van rosé. Puur, of juist in combinatie met goud, (antiek)zilver, gun, havanna en verschillende pasteltinten. Met af en toe een vleugje zwart. Qua vormen kunt u denken aan de oneindig populaire pilotenbril, het ronde en Panto-model. Met klassieke details, zoals de zadelbrug en sleutelgatneus, zijn de brillen extra glamoureus.

Bent u inmiddels net zo enthousiast als wij over de metalen brillencollectie van Joshi Eyewear? Kom in dat geval zeker even langs bij Kaasschieter Brillen in Barneveld, Kootwijkerbroek, Maarn, Harskamp, Lunteren en Scherpenzeel!

Altijd trendy met de brillen uit de metaalcollectie van Joshi Eyewear