Achtste bekroning voor iconische brillencollectie van Silhouette

Wereldwijd gingen al meer dan tien miljoen stuks van de iconische Titan Minimal Art brillen (amper 1,8 gram!) over de toonbank. Redenen genoeg om het volgende model voor te stellen: de Titan Minimal Art Pulse. Dankzij het uitzonderlijke ontwerp werd de Titan Minimal Art Pulse al snel bekroond met de ‘Red Dot Award: product design 2016’.

Dit jaar werden meer dan 5200 producten uit 57 landen beoordeeld. 41 vakkundige ontwerpers durfden het aan om hun ontwerpen voor te leggen aan de nauwgezette, kritische jury. De selectiecriteria waren onder meer de innovatiegraad, vormkwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van het product.

Silhouette valt hiermee al voor de vierde keer in de prijzen met een Red Dot Award, een hoog aangeschreven onderscheiding voor designkwaliteit. In totaal is dit al de achtste prijs die de iconische Titan Minimal Art binnenhaalt sinds zijn lancering in 1999.

Komt u de iconische brillen van Silhouette bij Onze specialist in één van onze vestigingen bekijken? Door deze award weet u nu zeker dat Silhouette kwaliteit levert!

Achtste bekroning voor iconische brillencollectie van Silhouette