Kies uit onze uitgebreide collectie
brillen de bril die bij u past
 

Als u op zoek bent naar een bril, dan is uw allereerste vereiste dat de bril u helpt de zaken beter te zien. Ver weg en dichtbij. Zodat u veiliger auto kunt rijden, kunt genieten van het landschap en uw gezelschap, en alles goed kunt lezen.


De bril moet lekker zitten, niet te los, niet te strak, en natuurlijk ook zelf fraai zijn. En tot slot moet de bril passen bij uw karakter en uw uitstraling. Modern, fris, zakelijk, gedistingeerd, intelligent, creatief of juist heel neutraal... uw bril mag best een beetje uitdrukken wie u bent en hoe u in het leven staat.


De oogmeting bepaalt  uw brilsterkte
De aanschaf van een bril begint altijd met een oogmeting door onze deskundige opticien of optometrist. Door heel precies de afwijking van uw oog vast te stellen, kunnen wij berekenen hoe deze te compenseren met speciaal voor u vervaardigde glazen of lenzen. U leest er meer over bij ons hoofdstuk Oogzorg.

Keuze van bril en montuur
Als u geen lenzen neemt maar een bril, volgt de keuze van het juiste montuur. Daarbij gelden heel persoonlijke criteria van smaak en voorkeur. Maar natuurlijk telt ook uw budget mee. Wij hebben een uitgebreid assortiment, inclusief zonnebrillen op sterkte en kinderbrillen en we adviseren u graag bij de selectie van een bril die letterlijk en figuurlijk bij u past. 


Kwaliteit gegarandeerd
Er is een enorm verschil aan kwaliteit in brillenland. Van goedkope trendy brilletjes tot luxe handmatig vervaardigde brillen die een leven lang meegaan. Wij hebben gekozen voor een breed assortiment in diverse prijsklassen, maar wel altijd met een bepaalde kwaliteit. Onze brillen worden vervaardigd met zorg en vakmanschap. Zodat iedereen in onze regio weet: een bril van Kaasschieter, daar heb je jarenlang plezier van.

 

Andy Wolf bij Kaasschieter

Hoewel de naam anders doet vermoeden, komen de brillen en zonnebrillen van Andy Wolf toch echt uit Oostenrijk. Sinds de eerste collectie in 2006 zijn de moderne monturen niet meer weg te denken uit de brilmode.
Andy Wolf zet zich expliciet af tegen het machinaal laten produceren van de monturen in lagelonenlanden en kiest in plaats daarvan voor volledig Oostenrijks handwerk. Door te kiezen voor het duurzame en stevige materiaal acetaat heeft u met een bril of zonnebril van Andy Wolf een waardevol, uniek stuk handwerk in huis dat een hele tijd meegaat.


Caroline Abram bij Kaasschieter

Wij hebben iets leuks voor alle elegante vrouwen die houden van hippe brillen in spannende vormen:
Caroline Abram! De collectie van de gelijknamige Franse ontwerpster is kleurrijk, veelzijdig en fraai gevormd. Het is knap lastig om als ontwerper op te vallen in de huidige brilmode, maar het is Caroline Abram gelukt. Ze mocht al diverse designprijzen op haar naam schrijven. Is dit merk voor u ook een 'winnaar'? Kom eens langs!


Komono bij Kaasschieter

Komono  is een community van dromers en ontwerpers die toegewijd werken aan prachtige accessoires, waaronder brillen en zonnebrillen.
Dit Belgische merk komt sinds 2009 met prikkelende ontwerpen met een retro-futuristische inslag. Komono kenmerkt zich door producten van topkwaliteit te bieden, maar wel tegen een betaalbare prijs. De brillencollectie van Komono is perfect voor de jonge, modebewuste vrouw of man.


Lindberg bij Kaasschieter

Minimalistisch vederlicht modern Deens design tot in perfectie uitgevoerd.
Dat is Lindberg, de brillen hebben een zeer herkenbare eigen stijl. Worden vervaardigd met de hand van lichtgewicht metaal in een eigen atelier in Denemarken. De monturen zijn zeer sterk en bovenal flexibel en comfortabel. Klassieke elegantie en goed doordachte eenvoud maakt dit Deense merk zeer succesvol. Voor mensen met klasse die een statement willen maken op een ingetogen manier.

RES/REI bij Kaasschieter

Handmade in Italy with love! De slogan van RES/REI brillen is niet zomaar een reeks loze woorden, maar een kernachtige samenvatting van alles waar de brillen voor staan. Italiaanse trots, zuiderlijk temperament en "la dolce vita", u ziet het allemaal terug in de brillen van RES/REI. RES/REI heeft een prachtige collectie brillen voor iedereen die houdt van uniek en stijlvol. Iets voor u?

Tom Davies bij Kaasschieter

De brillen en zonnebrillen van Tom Davies zijn stijlvol en origineel. De ready to wear collectie biedt u draagbare en zeer toegankelijke brillen en zonnebrillen! Zijn deze brillen of zonnebrillen niets voor u? Ontwerp dan samen met Tom Davies uw perfecte bril of zonnebril!De brillen en zonnebrillen Limited Edition collectie van Tom Davies geeft u de mogelijkheid om de perfecte bril te creëren en uw outfit elke dag perfect af te stijlen.