Zonder problemen scherp zien met multifocale lenzen

Iedereen krijgt ermee te maken: ogen die moeite hebben met wisselen tussen veraf en dichtbij. Multifocale contactlenzen vormen een mooie oplossing voor dit probleem! Wij werken met de kwaliteitsproducten van NKL, die veel mogelijkheden bieden voor een oplossing op maat.

Waarom multifocale lenzen?

Een film kijken en tussendoor even een berichtje op uw smartphone bekijken is de normaalste zaak van de wereld. Toch krijgen uw ogen het vroeg of laat moeilijker met het wisselen tussen veraf en dichtbij. Vermoeide ogen en problemen bij het scherpstellen van uw zicht kunnen hiervan symptomen zijn. Vroeger was een leesbril de enige oplossing, gevolgd door een multifocale bril. Inmiddels zijn er ook multifocale lenzen die optimaal zicht bieden op alle afstanden.

De werking van multifocale contactlenzen

Een multifocale lens corrigeert zowel een plus- als een minsterkte. Het binnenste deel gebruikt u om veraf te kijken, de buitenste rand van de lens is voor dichtbij. Deze delen lopen naadloos in elkaar over, waardoor u weinig last heeft van overgangen. Na een korte gewenningsperiode waarin u op een andere manier gaat kijken, schakelt u eenvoudig tussen veraf en dichtbij. Een voordeel van multifocale lenzen is dat u in alle richtingen scherp kunt zien, ook boven u en vanuit uw ooghoek.

Multifocaal maatwerk

Lenzen zijn er in alle soorten en maten, omdat ieder oog anders is en iedereen andere wensen heeft. NKL biedt een breed assortiment multifocale lenzen die volledig zijn aangepast op uw ogen. Daardoor kunt u profiteren van extra comfort en het scherpste zicht.

Onvermoeid scherp zicht

Wilt u 360º scherp zicht op alle afstanden? Laat u dan eens vrijblijvend informeren over onze multifocale contactlenzen. Wij kijken graag welke lens het best bij u en uw levensstijl past.

Zonder problemen scherp zien met multifocale lenzen