Multifocale maatwerklenzen: Conform®

Misschien merkt u dat u toe bent aan een leesbril, maar probeert u dat moment uit te stellen. Niet nodig, want met multifocale contactlenzen verandert er niets aan uw uiterlijk en krijgt u wel comfortabel zicht op alle afstanden. Een speciale vermelding verdienen Conform® lenzen. Deze harde lenzen worden zó precies op maat gemaakt, dat ze door de perfecte pasvorm bijna aanvoelen als zachte lenzen. Met recht een 'designlens'!

Speciaal design

Conform® lenzen hebben goede resultaten behaald door het bijzondere ontwerp van de lenzen. Waar conventionele contactlenzen vaak aangemeten worden op basis van twee punten, worden bij Conform® 800 punten meegenomen in het design. De contactlenzen zijn iets groter, maar juist daardoor voelen ze prettiger aan. Bovendien liggen ze stabieler op het oog. Dat resulteert in beter, stabieler zicht op alle afstanden!

Scherpste zicht

Omdat harde lenzen hun vorm behouden, is het zicht scherper dan met een zachte lens. Bij Conform® lenzen is aan het zicht bovendien extra aandacht besteed in het ontwerp, wat u vrijwel zeker zult merken bij schemering en autorijden in het donker.

Gezonde keuze

Conform® lenzen zijn de gezonde keuze voor uw ogen. Het materiaal van harde lenzen is minder poreus, waardoor bacteriën minder kans krijgen. Door de perfecte pasvorm is het voor stofjes bovendien nagenoeg onmogelijk om achter de lens te komen. Minder kans op rode en geïrriteerde ogen dus!

Snel wennen

Doordat de pasvorm van Conform® lenzen helemaal is aangepast aan uw ogen, bent u sneller aan het lensdragen gewend.

De ideale multifocale lenzen

De precieze pasvorm die ervoor zorgt dat ze goed op hun plek blijven zitten, maakt Conform® lenzen ideaal als multifocale lenzen. Door het maatwerk is Conform® bijna voor ieder oog geschikt. We geven u graag meer informatie!

Multifocale maatwerklenzen: Conform<sup>®</sup>