Mijn eerste keer leeslenzen

“Mijn eerste keer leeslenzen… Er ging een wereld voor me open!”

Op, af, op, af. Bent u het gedoe met uw leesbril ook beu? Profiteer dan nu van de 'Mijn eerste keer' leeslenzen actie*.

Eens de 40 voorbij wordt het lezen van de kleine lettertjes al eens een uitdaging. Dat is niet leuk, maar het overkomt ons allemaal!. Tijd voor een leesbril? Misschien ook niet. Er bestaan alternatieven, zoals de multifocale contactlenzen van Alcon. Contactlenzen waarmee je scherp en helder kijkt op alle afstanden. DAILIES TOTAL1® Multifocal, DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal of de AIR OPTIX® AQUA Multifocal beschikken over een uniek design waardoor je oog op een vloeiende, natuurlijke manier scherp kan stellen voor een helder zicht op alle afstanden. Probeer ze en geniet van een mooie bonus.

Bij aankoop van een 'Mijn eerste keer'-contactlenzenkit krijgt u tot €15 en meer retour!* Wij helpen u graag bij de keuze van de lens die het beste bij u past. Een multifocale maand- of daglens.

Kunt u er na die eerste keer proberen geen genoeg van krijgen? Prima zo, want bij een tweede aankoop ontvangt u ook een tweede korting. Wilt u meer weten over deze actie rond multifocale contactlenzen? Kom gerust eens bij ons langs

Kom langs in de winkel

*Informeer naar de voorwaarden

©2016 Novartis. MR2016-1174 10/2016

Mijn eerste keer leeslenzen