Indivisual Multi Toric contactlenzen, speciaal voor u

De Indivisual contactlenzen van NKL zijn speciaal voor u op maat gemaakte zachte contactlenzen. Hierdoor is het draagcomfort optimaal! In de Indivisual serie vindt u ook de Indivisual Multi Toric, een multifocale contactlens die ook torische afwijkingen corrigeert. Dat moet u zien!

De Indivisual contactlenzen zijn zachte drie-maandenlenzen die nauwkeurig voor u op maat gemaakt worden. Hierdoor sluiten ze perfect aan op uw ogen en is het draagcomfort optimaal. Doordat de Indivisual contactlenzen gemaakt zijn van het speciale, hoog zuurstofdoorlatende materiaal Silicone Hydrogel heeft u minder last van droge en geïrriteerde ogen en kunt u altijd genieten van het beste zicht.
 
Nieuw in de serie zijn de 'Indivisual Multi Toric' contactlenzen, een speciale multifocale, torische contactlens. Veraf én dichtbij scherp zien, ook als u een cilinder heeft!
 
U wilt toch geen moment missen? Kies daarom voor Indivisual Multi Toric of een van de andere Indivisual contactlenzen van NKL en beleef uw leven in HD!

 

Indivisual Multi Toric contactlenzen, speciaal voor u