Conform® lenzen, comfortabel zien op alle afstanden

Dankzij de komst van multifocale contactlenzen betekent het feit dat uw ogen een leesbril nodig hebben niet automatisch meer het einde van lensdragen. Multifocale lenzen zijn verkrijgbaar in zachte varianten, maar het scherpste zicht heeft u met een vormstabiele ('harde') lens. Bang dat uw lenzen dan minder comfortabel aanvoelen? De Conform® lenzen van NKL bieden een oplossing voor dat probleem!

Meetapparatuur wordt steeds geavanceerder. Hierdoor kunnen we uw ogen en hun karakteristieke eigenschappen steeds beter in kaart brengen. Conform® lenzen zijn de eerste die hiervan optimaal profiteren door de pasvorm van de lens nog nauwkeuriger aan te passen aan de vorm van uw oog. Deze perfecte pasvorm zorgt voor een uitstekend draagcomfort dat u wellicht eerder bij een zachte lens zou verwachten. De voordelen van een harde lens met het comfort van een zachte lens, Conform® contactlenzen maken het mogelijk!

Wij kunnen deze bijzondere lenzen perfect voor u op maat maken. Kom eens langs en vraag ons naar Conform® contactlenzen van NKL, we vertellen u graag vrijblijvend meer.

Conform<sup>®</sup> lenzen, comfortabel zien op alle afstanden