Vintage contactlenzen, 6 maanden optimaal comfort

Zachte contactlenzen die voor uw ogen op maat gemaakt zijn, 6 maanden lang comfortabel aanvoelen en perfect zicht bieden: dat zijn Vintage contactlenzen. Deze 6-maanden lenzen bieden het comfort van een zachte lens met het optimale zicht van een maatwerklens. Het beste van twee werelden in een goede prijs-kwaliteitverhouding! 

Bewezen kwaliteit

Vintage-lenzen zijn gemaakt van bestaand en bewezen materiaal. Het lensmateriaal bevat geen siliconen en heeft een hoog watergehalte, wat zorgt voor een goede zuurstofdoorlaatbaarheid en bevochtiging.

6 maanden comfort

Zachte lenzen voelen over het algemeen al zeer prettig aan. Omdat Vintage contactlenzen op maat gemaakt worden, sluiten deze nog beter aan op uw ogen. Dat zorgt voor nóg meer comfort. Waar bij de meeste maandlenzen het draagcomfort tegen het einde van de maand begint af te nemen, gaan Vintage-lenzen 6 maanden mee. Al die tijd kunt u profiteren van een goede bevochtiging en een uitstekend draagcomfort.

Optimaal zicht

Bij de meeste zachte lenzen is een multifocale of torische (cilinder) variant wat lastig. Met Vintage is dat echter geen enkel probleem. Zelfs een multifocale torische lens behoort tot de mogelijkheden. Vraag ons ernaar, want enkele mogelijkheden komen pas later beschikbaar.

Vintage, de lens voor u?

Kort samengevat zijn de Vintage contactlenzen wellicht iets voor u als u:

  • graag lenzen wilt dragen die voor uw ogen op maat gemaakt zijn
  • comfort belangrijk vindt
  • gaat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • duurzaamheid belangrijk vindt (Vintage lenzen hoeven minder vaak vervangen te worden)

Herkent u uzelf in bovenstaand profiel? Kom gerust langs als u vrijblijvend meer informatie wilt krijgen.

 

Vintage contactlenzen, 6 maanden optimaal comfort