Indivisual, de zachte maatwerklens van NKL

Voorheen waren alleen harde lenzen op maat verkrijgbaar, tegenwoordig worden ook de mogelijkheden voor zachte lenzen steeds uitgebreider. Met Indivisual lenzen van NKL bieden we u zelfs zachte lenzen die echt voor u op maat gemaakt zijn!

Drie maanden lang perfect zicht

Indivisual lenzen zijn drie-maandenlenzen. Doordat ze worden aangepast aan uw ogen, passen ze precies. U heeft hierdoor perfect zicht en het best mogelijke draagcomfort. Dit wordt nog versterkt doordat Indivisual lenzen gemaakt zijn van dunne Silicone Hydrogel, een materiaal dat meer zuurstof doorlaat en goed vochtig blijft. Zo voorkomt het uitdroging en irritatie. Kortom: Indivisual lenzen zijn speciaal ontworpen zodat u ongestoord kunt genieten van comfortabel zicht op maat!

Meer mogelijkheden

Maatwerk biedt meer mogelijkheden. Daardoor kan het zo zijn dat Indivisual lenzen toch matchen met uw ogen, terwijl andere zachte lenzen niet blijken te voldoen. Indivisual lenzen zijn verkrijgbaar in enkelvoudige, multifocale, torische en torisch-multifocale variant. De kans dat ze ook geschikt zijn voor uw ogen, is dus zeer groot.

Klaar voor unieke, persoonlijke zachte lenzen? Wij vertellen u graag meer over de Indivisual maatwerklenzen.

Indivisual, de zachte maatwerklens van NKL