AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen, waar u moeiteloos trouw aan blijft

De AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen van Alcon zijn een ware revolutie op contactlens gebied. Deze contactlenzen zijn zo gemaakt dat vuil zich niet kan hechten aan de lens. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar voorkomt ook geïrriteerde en pijnlijke ogen. Met al zijn pluspunten is de AIR OPTIX® plus HydraGlyde® een contactlens waar u moeiteloos trouw aan blijft.

Uw ogen kunnen geïrriteerd raken door bijvoorbeeld mascara, handcrèmes, eiwitten of vetten. Dankzij de Smartshield technologie, waar de maandlenzen over beschikken, blijven de lenzen de gehele dag schoon. Daarnaast zorgt de HydraGlyde® technologie ervoor dat de contactlenzen de hele dag vochtig blijven.

Comfortabele maandlenzen

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen laten tot vijf keer meer zuurstof door dan traditionele contactlenzen. Bovendien hebben de lenzen een glas oppervlak, wat ervoor zorgt dat de contactlenzen comfortabel dragen vanaf het eerste moment.

Verras uw ogen met een beschermde maandlens die zorgt voor fijn kijkcomfort en frisse ogen! Wilt u meer weten over de AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen van Alcon? Dan bent u van harte welkom bij Onze specialist in één van onze vestigingen.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® maandlenzen, waar u moeiteloos trouw aan blijft