Daytime lenzen, goede vervanging voor een bril

Lenzen worden steeds populairder, veel mensen dragen naast hun bril ook contactlenzen. En terecht, want lenzen hebben veel voordelen! Met Daytime, harde (vormvaste) lenzen van NKL profiteert u van de voordelen van contactlenzen in het algemeen én van de voordelen van harde lenzen in het bijzonder. 

Nadelen van een bril ten opzichte van lenzen

Veel brildragers kunnen de nadelen van een bril zo opnoemen. Niet iedereen vindt van zichzelf dat hij of zij een 'brillengezicht' heeft, en een bril drukt een groot stempel op uw uitstraling. De beslagen brillenglazen, de regendruppels, de onhandigheid tijdens het sporten... ergert u zich hier ook wel eens aan? Misschien zijn contactlenzen dan iets voor u!

Harde of zachte lenzen?

Bij de keuze tussen vormvaste (harde) of zachte lenzen denkt u vaak gelijk aan het comfort van een zachte en de gewenningsperiode van een vormvaste lens. Toch zijn vormvaste lenzen een hele goede optie: ze bieden het scherpste zicht en kunnen ook erg snel wennen en net zo comfortabel aanvoelen als een zachte lens. Zeker Daytime lenzen! Door het hoogwaardige en zeer zuurstofdoorlatende materiaal voelen uw ogen de hele dag fit aan en raken ze minder snel vermoeid. Doordat ze voor u op maat gemaakt worden zitten ze bovendien perfect.

Dagelijks perfect zicht met Daytime

Kom langs voor meer informatie, wij kunnen u gelijk vertellen of Daytime contactlenzen iets voor u zijn.

Daytime lenzen, goede vervanging voor een bril