Daytime, harde contactlenzen van NKL

Een uniek oog verdient een unieke lens! Tegenwoordig wordt al snel gekozen voor zachte lenzen, maar harde (vormvaste) contactlenzen zijn een goede optie voor iedereen die het beste wil voor zijn of haar ogen, op de centen let én gaat voor optimaal draagcomfort en het scherpste zicht. Want geloof het of niet, harde (vormvaste) lenzen en zeker Daytime lenzen zijn comfortabel en bieden u de hele dag scherp zicht.

Daytime lenzen worden gemaakt van een zeer hoogwaardig zuurstofdoorlatend materiaal. Dit zorgt ervoor dat uw ogen minder snel vermoeid raken en de hele dag fit blijven. In het begin kan het even wennen zijn, maar daarna kunt u uw lenzen gewoon de hele dag dragen. Ze zitten zo perfect dat u er zelfs een nachtje mee kunt slapen!

Met Daytime profiteert u van alle voordelen van vormvaste lenzen. Zo zijn harde lenzen minder gevoelig voor beschadigingen, waardoor ze op termijn vaak goedkoper zijn dan zachte lenzen. Doordat het materiaal minder poreus is, krijgen bacteriën bovendien minder kans zich aan de lens te hechten en zijn ze dus ook nog eens gezonder. Tel daarbij op dat harde lenzen ook verkrijgbaar zijn voor minder gangbare oogafwijkingen en u ziet het: een harde lens is zo gek nog niet!

Vraag naar Daytime contactlenzen, wij bespreken graag de mogelijkheden van harde contactlenzen met u.

Daytime, harde contactlenzen van NKL