Conform®, harde contactlenzen met perfecte pasvorm

Comfort is een woord dat meer geassocieerd wordt met zachte dan met harde contactlenzen. Dat verandert met de komst van Conform®, de nieuwe vormstabiele lens van NKL. Deze lenzen worden zeer nauwkeurig op maat gemaakt en zitten vervolgens als gegoten. Hierdoor geniet u niet alleen van een optimaal zicht, maar voelen de lenzen ook buitengewoon prettig aan.

Unieke pasvorm

Het geheim van Conform® zit in de perfecte pasvorm. Steeds verder ontwikkelende technologieën maken het mogelijk om een lens nog nauwkeuriger aan te meten dan voorheen het geval was. Met de Conform® worden deze technologieën optimaal benut. Door de contactlens helemaal perfect passend te maken, respecteert deze de vorm van uw oog optimaal. Ook raakt de lens uw oog op een andere plek dan voorheen het geval was, waardoor u de lens minder voelt en sneller went.

Scherper zicht

Conform® lenzen zijn voorzien van zogenaamde aberratiecontrole. Wanneer er licht binnenkomt in ons oog, wordt de lichtstraal gebroken en geprojecteerd op het netvlies, zodat we kunnen zien. Bij die lichtbreking kunnen kleine 'foutjes'  plaatsvinden, waardoor het beeld niet optimaal scherp is. Dit wordt aberratie genoemd. De aberratiecontrole van Conform® vermindert deze aberratie en zorgt ervoor dat u een nog scherper zicht heeft, met name 's avonds. 

Wij kunnen Conform® lenzen aanmeten!

Het aanmeten van de vormvaste Conform® lenzen is een zeer nauwkeurig klusje waar wij de apparatuur en de kennis voor in huis hebben. U bent uiteraard van harte welkom als u meer informatie wilt over deze bijzondere harde lens. Wij zijn in ieder geval enthousiast en we zijn benieuwd wat u ervan vindt!

 

Conform<sup>®</sup>, harde contactlenzen met perfecte pasvorm