Comfortabel op vakantie met 1day Miru Flat Pack daglenzen

 

De vakantie staat alweer voor de deur! Dat betekent koffers pakken. Tegenwoordig mag er steeds minder handbagage mee, dus is elke vierkante centimeter in uw koffer belangrijk. Met de 1day Miru Flat Pack hoeft u voor uw lenzen en vloeistof geen ruimte meer te reserveren. De naam zegt het namelijk al. Flat Pack. De daglenzen van Miru zitten in een ultradunne verpakking. Deze verpakking is slechts 1mm dik en past dus gemakkelijk in uw handbagage. Door het revolutionaire ontwerp is het zelfs niet nodig om lenzenvloeistof mee te nemen. Ideaal dus voor op vakantie! 

Niet alleen dun, ook zeer hygiënisch!

Wanneer u de verpakking opent, komt de lens vanzelf omhoog met de bolle kant naar boven. Dat betekent dat u de binnenkant van de lens niet hoeft aan te raken tijdens het inzetten. De verpakking is niet alleen extreem dun, maar ook nog eens zeer hygiënisch. Verder zijn de lenzen zeer goed bevochtigd, waardoor u geen extra vloeistof nodig heeft bij het inzetten.

Ervaar het gemak van 1day Miru Flat Pack daglenzen

Tijdens uw vakantie zorgeloos genieten? Met 1day Miru Flat Pack is dat vanzelfsprekend. Of u nu gaat zwemmen of een boek leest op het strand, uw bril of dure contactlenzen kunnen gewoon thuis worden gelaten zonder in te leveren op zicht en comfort. Daarnaast is de kans op vervelende zandkorrels of stofjes die achter de lens gaan zitten met zachte lenzen minimaal.

Kies ook voor optimaal vakantieplezier. Ga langs bij Onze specialist in #VAR-SEO-PLAATS# en ervaar de voordelen van 1day Miru Flat Pack daglenzen zelf.