De berg op met de Progressor Splite skibril van adidas Sport eyewear

 

Bent u fanatiek skiër of snowboarder of gaat u binnenkort op skivakantie? Dan is de Progressor Splite van adidas Sport eyewear één van de essentials die u zeker niet mag vergeten mee te nemen naar de sneeuw. Met deze nieuwe, moderne skibril op uw neus bent u op de piste verzekerd van perfect zicht, ultiem draagcomfort en een ongekende bewegingsvrijheid.

Unieke, lichte skibril

Met de Progressor Splite bewijst adidas Sport eyewear zich opnieuw als expert op het gebied van sportaccessoires. Met deze skibril worden een uniek design, draagcomfort en bewegingsvrijheid gecombineerd. De goggles zijn uniek in hun soort. Het merk won niet voor niets een Red Dot Design Award voor het minimalistische en randloze design van de bril. Dit unieke design zorgt er eveneens voor dat de skibril minder dan tachtig gram weegt. De Progressor Splite is hiermee één van de lichtste skibrillen ter wereld en zit hierdoor erg comfortabel. Met deze nieuwe goggles van adidas Sport eyewear steelt u de show en gaat u de berg nóg sneller op en af! De skibril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan makkelijk worden gecombineerd met zonnebrillen uit de Sports essentials lijn van adidas Sport eyewear.

Nieuwste technologie

Als u op de piste staat, is het erg belangrijk dat uw skibril goed zit en dat u alles om u heen goed blijft zien. De Progressor Splite beschikt daarom over de nieuwste technieken, zoals een dubbel mistfilter, een climacool®-ventilatiesysteem en een dubbele climacool®-schuimlaag. Het mistfilter biedt u een breed gezichtsveld waardoor u overzicht op de piste behoudt. Het ventilatiesysteem is zo ontwikkeld dat de brillenglazen niet beslaan en de dubbele schuimlaag zorgt ervoor dat uw bril comfortabel en bovendien stabiel blijft zitten. De neusbeschermer zorgt daarnaast voor extra bescherming.

Dus, bent u op zoek naar een nieuwe, lichte en comfortabele skibril? Kom dan langs bij ons in de winkel en kijk of de Progressor Splite skibril van adidas Sport eyewear iets voor u is.