Op mensen geïnspireerd design: de Hoyalux iD LifeStyle V+ multifocale brillenglazen

Met de Hoyalux iD LifeStyle V+ multifocale brillenglazen van HOYA wordt een zeer nauwkeurige zichtcorrectie gemaakt met een aanzienlijk breder zichtveld. Hoe? Door de brillenglazen precies af te stemmen op uw persoonlijke levensstijl en door deze glazen 100% op maat te maken. Bovendien wordt bij het aanmeten van de glazen rekening gehouden met de persoonlijke draagconditie van uw montuur. Zo sluiten de brillenglazen nog beter aan op uw specifieke visuele behoeften.

Hoyalux iD LifeStyle V+ Harmony en Clarity brillenglazen

Er zijn twee verschillende varianten van de Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen beschikbaar. Het Harmony brillenglas is een zeer veelzijdig multifocaal brillenglas, zonder specifieke modus voor één van de gezichtsvelden. Het Hoyalux iD LifeStyle V+ Clarity brillenglas is daarentegen een meer dynamisch multifocaal brillenglas, dat zorgt voor extra focus bij zicht op afstand.

Maatwerk brillenglazen

De pasvorm en draagwijze van een montuur is per persoon en gezicht verschillend, maar beide elementen bepalen wel voor een groot deel hoe u door de glazen kijkt. Het beïnvloedt de manier waarop brillenglazen geslepen moeten worden om maximaal zicht te kunnen bieden. Om deze reden worden de individuele draagcondities meegenomen bij het ontwerpen van de persoonlijke Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen.

Voordelen van de Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen:

  • De glazen worden perfect afgestemd op het gewenste kijkgedrag
  • Hoge gezichtsscherpte in iedere kijkrichting
  • Natuurlijk en stabiel zicht, zonder schommeleffect
  • Groot vertekeningsvrij gezichtsveld met goed dieptezicht

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen van HOYA en de verschillende mogelijkheden die deze multifocale glazen bieden? Loop gerust eens binnen bij Onze specialist in één van onze vestigingen voor meer informatie.

Op mensen geïnspireerd design: de Hoyalux iD LifeStyle V+ multifocale brillenglazen