Brillenglazen met een goed verhaal

De ene multifocale bril is de andere niet, alles valt of staat met het glas. HOYA heeft de eerste technologie ontwikkeld waarbij voor ieder oog afzonderlijk de benodigde correctie wordt geanalyseerd én voor- en achterzijde bewerkt wordt voor een brillenglas op maat.

HOYA is de eerste brillenglazenfabrikant die zowel de voor- als de achterzijde van brillenglazen bewerkt, waarbij de verticale component van het brilvoorschrift aan de voorzijde van het brillenglas wordt gecorrigeerd (wat zorgt voor een soepeler verloop van de verschillende sterktes in het glas) en de horizontale component aan de achterzijde (wat zorgt voor een breder gezichtsveld), met meer kijkcomfort voor u als resultaat.

Bij deze iD (Integrated Design) technologie spelen meer variabelen een rol dan bij de traditionele productie van brillenglazen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de manier waarop ieder afzonderlijk oog beweegt. HOYA heeft hiermee een nieuwe inhoud gegeven aan het glasontwerp en de slijp- en polijsttechniek. Een multifocaal brillenglazen op uw lijf geschreven!

Brillenglazen met een goed verhaal