Breng uw zicht in balans met Hoyalux iD LifeStyle V+

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan brillenglazen. Zo willen we onbelemmerd zicht in alle richtingen en geen moeite hebben met het scherpstellen van dichtbij naar veraf. Dit kan met de Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen van HOYA. De glazen bieden meer dan kant-en-klare multifocale brillenglazen, namelijk helder en ontspannen zicht voor alle afstanden en een natuurlijke overgang tussen dichtbij en veraf.

Kenmerkend aan deze brillenglazen is de manier waarop ze ontwikkelend zijn. HOYA heeft veel aandacht gegeven aan brildragers en hun feedback omgezet in een belangrijke conclusie, namelijk dat één ontwerp niet geschikt is voor iedereen. Dit inzicht heeft geleid tot de ontwikkeling van twee varianten:

Hoyalux iD LifeStyle V+ Harmony

Dit glas type biedt u optimaal zicht op alle afstanden en is daarnaast het ideale ontwerp voor lezen, computerwerkzaamheden en de dagelijkse bezigheden.

Hoyalux iD LifeStyle V+ Clarity

Dit type glas is ideaal voor mensen die veel tijd buiten doorbrengen en de nadruk leggen op afstand. Het glas biedt scherp onbelemmerd zicht bij dynamische activiteiten.

Met de Hoyalux iD LifeStyle V+ brillenglazen profiteert u van brillenglas dat aan uw persoonlijke behoeften kan voldoen. In onze winkel vertellen wij u graag meer over de brillenglazen van HOYA.

Breng uw zicht in balans met Hoyalux iD LifeStyle V+