Sanne ontwerpt haar eigen Vingino bril

De kinderbrillen volgen de laatste paar jaar steeds meer de trend van de brillen voor volwassenen. Vingino volgt zowel in de kleding als in de brillen de modetrends op de voet. Een leuk detail aan de collecties van Vingino is dat de modellen altijd leuke namen hebben.

“Ik vind het dragen van een bril steeds leuker. Dit keer heb ik gekozen voor het model Gina van Vingino. Van de print in combinatie met de groene kleur word ik vrolijk!”

Voor kinderen is het belangrijk om er ook met een bril hip uit te zien. Gelukkig kan dat met de kinderbrillen van Vingino. Het dragen van een bril is steeds leuker geworden, net zoals Sanne zegt. Er is een ruime keuze in modellen, materialen en kleur.

Tevens is het merk Vingino enorm betrokken bij zijn doelgroep. Zo organiseert het merk vaak winacties, waar een kind zijn/haar eigen bril mag ontwerpen door het te tekenen. De winnende ontwerpen worden dan ook in het ‘echt’ ontworpen en verschijnen uiteindelijk in de winkels.

“Het dragen van een Vingino bril is niet alleen leuk, ik mag er ook mee (buiten) spelen. Zo teken ik graag in de tuin én heb ik ook mijn eigen Vingino bril getekend. Later wil ik ook ontwerper worden.“

Nieuwsgierig naar de collectie? Loop gerust eens binnen om te kijken en te passen.