Ontwerp de nieuwe Vingino kinderbril

Het beschermen van kinderogen staat centraal bij het vlotte en speelse kinderbrillenmerk Vingino. En om dat zo optimaal mogelijk te kunnen doen, staat deze zomer in het teken van brillen die blauw licht blokkeren. Om kinderen het belang van een computerbril te laten inzien én om de collectie een persoonlijke touch te geven, kunnen kinderen deze zomer hun eigen bril ontwerpen. De top 5 winnaars en winnaressen krijgt een speciale prijs: de Vingino kinderbril die zij zelf ontworpen hebben!

Word Vingino ontwerper

Beeldschermen van smartphones, tablets, computers, televisies en videospellen zijn niet meer weg te denken uit het leven van kinderen. Schermen stralen blauw licht uit dat vermoeiend kan zijn voor de ogen en klachten kan veroorzaken zoals hoofdpijn en wazig zicht.

Deze zomer kunnen kinderen hun eigen Vingino bril ontwerpen en zo hun ogen zo optimaal mogelijk beschermen. Meedoen aan de actie kan tot 31 augustus 2017, dus twijfel niet te lang en ga aan de slag! Download hier de kleurplaat.

Maak kans op mooie prijzen

Naast het ontwerpen van een bril zijn er leuke prijzen te winnen:

  • 1e prijs: een Vingino jas, trui, shirt, jeans, set ondergoed en de zelf ontworpen computerbril
  • 2e prijs: een Vingino trui, shirt, jeans, set ondergoed en de zelf ontworpen computerbril
  • 3e prijs: en Vingino shirt, jeans, set ondergoed en de zelf ontworpen computerbril
  • 4e prijs: een Vingino shirt, jeans en de zelf ontworpen computerbril
  • 5e prijs: een Vingino jeans en de zelf ontworpen computerbril
  • 6e t/m 10e prijs: een Vingino shirt

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze creatieve actie of de stoere collectie kinderbrillen van Vingino? Kom dan langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen.

Ontwerp de nieuwe Vingino kinderbril