Rustiger kijken met Nulux Active brillenglazen en BlueControl

 

Onze ogen zijn heel de dag voor ons aan het werk. Vooral nu beeldschermen een essentiële en steeds groter wordende rol in ons leven spelen, is het belangrijk om goed voor onze ogen te blijven zorgen. Kies daarom voor Nulux Active brillenglazen of BlueControl coating van HOYA. Hierdoor kijkt u heel de dag comfortabel naar uw beeldschermen en geeft u uw ogen de rust die ze nodig hebben om goed te blijven presteren.

Beschermende brillenglazen en coating

Op ons werk zitten we heel de dag achter een beeldscherm. Vaak is dat nog niet alles. In de trein lezen we het nieuws en checken we sociale media op onze smartphone en als we ’s avonds thuiskomen, kijken we televisie of lezen we een boek op onze tablet. In andere woorden: onze ogen worden heel de dag door belast. Het zijn vooral de verschillende kijkafstanden waar we voortdurend tussen schakelen en het blauwe licht van de beeldschermen waar we naar kijken, die gevolgen kunnen hebben voor onze ogen en gezondheid.

Kijkcomfort met Nulux Active brillenglazen 

Door overbelasting kan de kwaliteit van uw ogen afnemen. Het is daarom belangrijk dat u beschikt over de juiste brillenglazen. Als u overbelasting van uw ogen wilt voorkomen, is Nulux Active van HOYA mogelijk voor u de oplossing. Nulux Active is een enkelvoudig brillenglas dat is voorzien van een toegevoegde sterkte onderin het glas. Door dit leesgedeelte geven de brillenglazen uw ogen rust en zorgen ze ervoor dat u heel de dag ontspannen en comfortabel kunt blijven kijken en lezen.

BlueControl coating tegen blauw licht van beeldschermen

Het blauwe licht van onze beeldschermen noemt men ook wel hoogenergetisch zichtbaar licht. Op de lange termijn kan dit felle licht gevolgen hebben voor uw ogen en gezondheid. Indien u lang aan blauw licht wordt blootgesteld, bijvoorbeeld op kantoor, kan dit vermoeide ogen en slaapproblemen veroorzaken. BlueControl van HOYA is een coating voor brillenglazen waarmee het blauwe licht wordt weggefilterd. Kiest u voor BlueControl, dan wordt het blauwe licht weggefilterd en krijgen kleuren een natuurlijker karakter. Uw ogen worden hierdoor minder belast.

Heeft u last van vermoeide ogen omdat u te lang wordt blootgesteld aan blauw licht of bent u benieuwd of Nulux Active brillenglazen en BlueControl coating van HOYA iets voor u zijn? Kom dan langs bij ons in de winkel. We vertellen u er graag meer over.