Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen: meer comfort achter de PC

Als u last heeft van vermoeide ogen bij het langdurig werken achter een computer, dan is de kans groot dat u niet de juiste brillenglazen heeft. Wanneer u met de computer werkt maken uw ogen continu bewegingen tussen beeldscherm, toetsenbord, documenten én collega's. Om alles goed te kunnen blijven zien neemt u onbewust en onnatuurlijke houding aan, waar nekklachten en hoofdpijn het gevolg van kunnen zijn.

Multifocale glazen of een leesbril?

Multifocale glazen of een leesbril zouden de oplossing kunnen zijn, maar helaas zijn deze middelen niet helemaal geschikt bij het werken achter de computer. Multifocale glazen zorgen voor een ononderbroken zicht van dichtbij en veraf, maar het zicht op middellange afstand zoals uw toetsenbord en beeldscherm, is relatief smal. Een leesbril verzorgt alleen scherp zicht op een korte leesafstand van zo'n 40 centimeter.

Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen

HOYA ontwikkelde de Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen speciaal voor gebruik op kantoor, voor computerwerk en voor hobby's zoals kaarten, klussen en schilderen. De glazen corrigeren uw ogen niet alleen op een korte afstand, maar bieden ook een dieper en breder kijkbereik. Zo hoeven uw ogen minder corrigerende bewegingen te maken, waardoor u veel prettiger zich krijgt.

Benieuwd of deze brillenglazen van HOYA ook voor u geschikt zijn? Kom langs in de winkel en vraag naar de Hoyalux iD WorkStyle glazen!

Hoyalux iD WorkStyle brillenglazen: meer comfort achter de PC