Nulux iDentity V+ enkelvoudig brillenglas van HOYA

Er zijn een hele hoop verschillende soorten brillenglazen van glazenfabrikant HOYA te koop. Ook op het gebied van enkelvoudige glazen is er veel keuze. Van standaard tot hoogstaande ontwerpen. Het verschil is te merken in het kijkcomfort.

Nulux iDentity V+ van HOYA is zo'n typisch hoogstaand enkelvoudig brillenglas. Op basis van individuele kenmerken worden deze brillenglazen helemaal voor u op maat gemaakt. Bij individuele kenmerken kunt u denken aan de afstand tussen het brillenglas en het hoornvlies, de afstand van het midden van het montuur tot de pupil, de doorbuiging van het montuur, de hellingshoek van het brillenglas, de afstand tussen de onderrand van het brillenglas en de pupil.

Unieke brillenglazen

Uw ogen zijn altijd ons uitgangspunt, dit resulteert in unieke brillenglazen. Met de enkelvoudige glazen Nulux iDentity V+ van HOYA ziet u altijd scherp, ongeacht de richting waarin u kijkt. Het vertekeningsvrije gezichtsveld is maximaal.

Tevens ervaart u met Nulux iDentity V+ van HOYA meer contrast. U hoeft niet bang te zijn dat er sprake is van veel oogvergroting of -verkleining. Dit gaat ook op bij een hogere sterkte.

Meer weten over de enkelvoudige brillenglazen Nulux iDentity V+ van HOYA? Neem dan contact op met uw opticien.

Nulux iDentity V+ enkelvoudig brillenglas van HOYA