HOYA: meer dan alleen brillenglazen!

HOYA Staat vooral bekend om zijn brillenglazen, maar het bedrijf doet veel meer dan dat! De technologie van HOYA zit in producten die wereldwijd worden gebruikt. De meeste van deze ontwikkelingen en technieken worden toegepast in de optische industrie, zoals natuurlijk in de HOYA brillenglazen.

Al meer dan 70 jaar neemt HOYA een prominente positie in als het gaat om optische technologie. In producten zoals camera's, mobiele telefoons, computers, tablets en zelfs aan boord van Space Shuttles is de technologie van HOYA terug te vinden.

Ook in de medische wereld speelt HOYA een belangrijke rol. Zoals bij de nieuwste technieken op het gebied van kijkoperaties en lasertechnologie, maar ook bij chirurgische loepen en oogchirurgie.

Vertrouwen

Tal van bekende merken wereldwijd vertrouwen op HOYA. En dat vertrouwen is niet voor niets. HOYA is dé specialist als het aankomt op het combineren van geavanceerde processen binnen de optische technologieën. HOYA is ervan overtuigd dat er vele voordelen liggen in de wetenschap, het is dan ook zijn missie om deze allemaal te ontdekken.

HOYA: meer dan alleen brillenglazen!