Zuivere brillen van Silhouette: de Titan Contour collectie

De Titan Contour brillencollectie van Silhouette focust op de essentie. Zo wordt er een zuiver design aan de individuele persoonlijkheid van de dragers gekoppeld. Binnen de Titan Contour collectie kunt u namelijk eindeloos combineren. Er zijn diverse stylemogelijkheden aanwezig, dit dankzij de 12 randloze modellen in maar liefst 12 kleuren én met glazen in 12 verschillende vormen! Individualiteit is de sleutel naar het succes, individualiteit is een trend van nu! Met de brillen van Silhouette Titan Contour draagt u een bril die precies naar uw smaak is afgesteld.

Typisch voor deze brillencollectie is het ingetogen ontwerp en een vederlicht draagcomfort. Een opmerkelijk designelement is het accent van het SPX+ materiaal in de Titanium veer. De brug en andere onderdelen van Titanium aan de zijkant, volgen de zuivere vorm van het design en versmelten tot een harmonieus geheel. De kleuren van de Titan Contour brillen zijn fris en stijlvol: neutrale kleur-op-kleurvariaties versterkt door schitterende nuances gaande van Lime en Coral naar Purple Orchid of Royal Blue.

Kom langs bij Onze specialist in één van onze vestigingen en geef uw individuele persoonlijkheid vorm door middel van een bril van Silhouette.

Zuivere brillen van Silhouette: de Titan Contour collectie