Emoties, gevoelens en sensaties met Giorgio Armani Frames of Life brillen

Wat zijn voor u de waardevolle momenten die een indruk achterlaten? Giorgio Armani heeft het juiste antwoord op deze vraag. De naam van het segment Frames of Life staat voor emoties, gevoelens en sensaties die u met uw ogen (en dus door de bril) observeren. Oftewel, mooie verhalen die gedeeld mogen worden.

De brillen van Frames of Life zijn voor u interessant als u houdt van authentieke designs met een vintage look and feel. Maak alvast uw keuze voor een bepaalde collectie van Frames of Live:

Essentials Slim

Deze brillen hebben dunne profielen, zowel in acetaat als metaal. Dankzij het lichte gewicht van deze modellen zijn ze comfortabel om te dragen en dus zeer geschikt voor dagelijkse bezigheden. Zo brengt u de dag door geheel in stijl en klasse.

Intellectual Heritage

Intellectual Heritage brillen hebben een elegante combinatie tussen retro vormen en strakke lijnen die een minimalistische look uitstralen. Dunne profielen, kwalitatieve acetaten en het gebruik van lichte metalen zorgen voor de alledaagse luxe waar iedere man naar verlangt. Een unieke detail zijn de zwarte oortips die bijna de gehele veer bedekken. 

Vintage Walk

Moderne heren die graag een vintage touch willen in hun look zullen zeker vallen voor dit model. Dit model geeft perfect weer waar Giorgio Armani voor staat: Iconisch, Puur en Klassiek. Het Armani logo is op subtiele wijze zichtbaar op de metalen veren. De retro stijl, in combinatie met de dubbele neusbrug, zorgt voor dat extra vleugje charisma die elke man nodig heeft.

Ultra Vintage Innovation

De Ultra Vintage Innovation collectie bestaat uit kwalitatieve acetaten met een opvallend tortoise patroon. De Ultra Vintage Innovation collectie heeft een unieke titanium scharnier (zonder schroeven) waar Giorgio Armani patent op heeft. De retro vorm en het patroon zorgt voor een opvallende en elegante twist in uw look.

Bent u er al uit welke bril het gaat worden? We kunnen goed begrijpen als u uw keuze nog niet kunt maken, want u moet de bril voelen, passen én daar helpen wij u graag bij!