De Prada brillen van de catwalk, zo op uw neus

Ook dit jaar blijft Prada eyewear trouw aan haar DNA: Fashion, innovatief en artistiek. De brillen vallen goed in de smaak bij modeliefhebbers die graag klassiek én modern de deur uitgaan.

De nieuwe brillen van Prada worden in stijl geïntroduceerd, waar goed over nagedacht is. Miuccia Prada toont haar nieuwe brillen namelijk in het hoofdkantoor van Milaan, Italië. Het interieur is geheel in het goud gedecoreerd en past perfect bij de metalen details van de brillen. Het veelzijdige gebruik van metaal is tevens weerspiegeld in de Prada eyewear collectie.

De brillen van Prada zijn net zoals op de catwalk vrouwelijk, krachtig en stijlvol. Zo komen de modellen niet alleen direct van de catwalk, ook heeft Prada een collectie genaamd ‘Catwalk’. De monturen van deze collectie zijn zeer gedurfd en aantrekkelijk voor de fashionista’s. De brillen hebben metalen veren en een dubbele neusbrug, gewaagd! De correctiemodellen bestaan uit klassieke designs, dunne profielen en afwerkingen met goud en zilver. De brillen van de Triangle Evolution collectie zijn ook zeer innovatief uitgedacht. De driehoek staat centraal binnen deze collectie. De veer is namelijk met het voorstuk van de bril verbonden.

Naast de Catwalk-brillen heeft Onze specialist in één van onze vestigingen nog veel meer Prada brillen in huis. Volg uw modehart en loop bij ons de deur plat voor een nieuwe Prada bril.